Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

De aanmoedigers – 100 blogs – dag 6

door | 06 juni 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

neil-thomas-329602-unsplash

Nanneke vraagt vandaag wie mij heeft aangemoedigd om te doen wat ik vandaag de dag doe. Vandaag de dag maak ik websites, schrijf ik teksten en geef ik 1 op 1 les in creatief schrijven voor mensen die iets vervelends hebben meegemaakt.

Natuurlijk heeft mijn moeder altijd achter me gestaan, maar ze vond het wel spannend toen ik voor het eerst als zzp-‘er ging beginnen. En hoewel het allemaal met ups en downs gaat, zoals het een goed zelfstandige betaamt, denk ik dat ik op dit moment echt lekker bezig ben met wat ik wil doen.
Soms merk ik wel dat ik alle kanten op getrokken wordt, voornamelijk omdat ik zoveel verschillende dingen doe, maar het is voor mij niet mogelijk om minder dingen te doen. Ik heb juist gewoon die afwisseling nodig. Mijn moeder begrijpt dat. Mijn zus en zwager overigens ook. Familie blijft belangrijk, maar wel degenen die ik kies.
unsplash-logoNeil Thomas

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest