WhatsApp
Telefoon

Een (te) gekke bekende – 100 blogs – dag 5

door | 05 juni 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Op dag 5 van Nanneke’s 100 instastories uitdaging vraagt ze of ik een gekke of te gekke bekende heb en wat ik van die persoon kan leren. Dit vind ik best een lastige vraag en daar heb ik best wel even over moeten nadenken, maar uiteindelijk kreeg ik een beeld.

Ik heb best wel wat lieve gekkies in mijn omgeving. Ik bedoel, prettig gestoorde mensen waar ik graag mee omga. En ik vind ze allemaal te gek.
Maar wat ik leer van een van mijn te gekke zakelijke contacten, is dat je nooit te oud bent om over muren te klimmen als ze in de weg staan, dat je best lekker mag gillen en schreeuwen als dat eruit moet en dat het helemaal niet raar is om in een unicorn-onesie op de foto te gaan.
Zij is een mooi en puur mens en ik ben blij dat ik haar heb leren kennen.
Karen Powers

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest