WhatsApp
Telefoon

Slaap ~ #WOT deel 23

door | 07 juni 2018 | WOT | 3 reacties

slaap

Slaap ~ 1) Bedrust 2) Behoefte aan rust 3) Deel van een hoofd 4) Deel van het gelaat 5) Deel van het gezicht 6) Deel van het hoofd 7) Deel van het lichaam 8) Dutje 9) Korte slaap 10) Lichaamsdeel 11) Maf 12) Nachtrust 13) Niet wakker zijn 14) Onbenullig 15) Rust 16) Rust aan het hoofd 17) Rusttoestand 18) Saai 19) Toestand van rust 20) Toestand van vrede


Zo hard nodig, slaap. Ik heb me de afgelopen week al een paar keer verslapen. Niet voor belangrijke afspraken in mijn werk, maar wel voor mijn sport en dat is voor mij ook belangrijk. Ik slaap veel. En overal. In mijn stoel, op mijn bank, natuurlijk in bed, boven mijn laptop. Ik kan echt overal in slaap vallen.
Maar uitgerust wakker worden, dat zit er dan weer niet in. Want ik ben nog steeds moe als ik wakker word, alsof ik een zware inspanning heb geleverd.

Hoe is het met jouw slaap?

Ben je weg zodra je hoofd je kussen raakt of moet je eerst nog schaapjes tellen? Heb jij rituelen of gewoontes voor je in slaap valt? Deel het weer in de reacties of je eigen blog en laat een link hieronder achter!
Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.
unsplash-logoMicaela Parente

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

  1. Harme van Kamp

    Hoofd op kussen, beetje dag nalopen, maar niet veel verder komen dan ‘s morgens een uur of 11, door slaap overmand, zzzzz.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest