WhatsApp
Telefoon

De kerstverhalen van 2020 – het schema

door | 24 december 2020 | Verhalen | 0 Reacties

Wat ben ik dankbaar: maar liefst vier mensen hebben een verhaal gemaakt. Ik vind het super! Hierbij vind je het schema voor publicatie van de verhalen.

Dit was de opdracht voor deze Kerst:

Samen met een geliefde of een geliefd familielid vier je Kerst in een huisje op een afgelegen plek. In de wijde omtrek is er niemand anders dan alleen jullie twee. Je geliefde heeft een adventskalender meegenomen. Iedere keer als je ernaar kijkt, lopen de rillingen over je rug. Er is iets met dat ding. En dan is je geliefde ineens verdwenen. Je kijkt naar de kalender en je schrikt.

Om negen uur starten we met Krampus door Cindy Stegink. Een horror-fan krijgt de schrik van haar leven als haar vriend ineens is verdwenen en zij alleen in hun vakantiehuisje achterblijft. Alleen met die rare adventskalender.

Om twaalf uur ‘s middags lees je het verhaal van Cordny Nederkoorn, genaamd Een schimmige Kerst. Daisy en Don gaan op vakantie naar het Zwarte Woud. En dan is Daisy plotseling verdwenen…

Dan om drie uur volgt het verhaal van Astrid Habraken Рvan Esdonk, Terug naar Anna. De adventskalender brengt Anna en Nick naar een andere wereld. Of niet. Dat lees je hier.

En als laatste, om zes uur, het verhaal van Ali Molenaar: De adventskalender. Jan en Vincent zijn op vakantie in een verafgelegen oord in Finland. En voor wie de verhalen van Ali volgt: Tante Dina maakt een kleine guest appearance. Maar wat is er met die adventskalender aan de hand?

Het laatste kerstverhaal is van mijn eigen hand en heet Het zesentwintigste deurtje. Xandy en Frank zijn in een afgelegen blokhut en dan is Frank ineens verdwenen. En wat doet die enge houten adventskalender voor gekke dingen?

Natuurlijk wens ik jullie veel lees- en griezelplezier en hele fijne kerstdagen!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest