WhatsApp
Telefoon

#29 Review: Twee vrouwen van Harry Mulisch

door | 11 december 2020 | Podcast | 0 Reacties

Vast een waarschuwing vooraf: ik ben geen Harry Mulisch fan. En toch wil ik graag dit boekje met jullie bespreken, omdat het een van de eerste boeken was waarin ik las over een andere relatievorm dan de traditionele. Daarom vind ik dat dit boek toch aandacht verdient.

Wil jij dit boek zelf ook eens lezen? Klik dan op de link hieronder.

Harry Mulisch – Twee vrouwen

Wil je zelf een boek schrijven waarin je symboliek verwerkt? Kijk dan eens op mijn website of maak een afspraak met mij voor gratis 20 minuten sparren over je boek.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest