Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

De laatste keer voor het eerst – 100 blogs – dag 20

door | 20 juni 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

pereanu-sebastian-643348-unsplash

We zijn op 20%, Nanneke! Hou vol! De laatste keer dat ik iets voor het eerst deed, is eigenlijk niet eens zo lang geleden. Sterker nog, ik ben nu bezig met een eerste keer.

Voor de mensen die nu hele rare plaatjes in hun hoofd hebben, nee niet dat. Ik heb het over een andere eerste keer. Ik ben namelijk een boek aan het schrijven. Deel 1 is af, deel 2 is ver gevorderd en deel 3 staat in de steigers. De titel is verzonnen en die maak ik binnenkort bekend via Facebook live.
Andere leuke eerste keer acties die eraan komen is dat jullie mogen stemmen op de cover en op de ondertitel in een poll hier op mijn website. Allemaal eerste keren die ik eigenlijk wel heel leuk vind.
Dit jaar is er sowieso een van eerste keren: eerste keer Facebook live, eerste keer flinke investering in mijzelf, eerste keer bijna alles!
unsplash-logoPereanu Sebastian

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest