WhatsApp
Telefoon

De vakantieles – 100 blogs – dag 21

door | 21 juni 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Geiranger fjord Noorwegen

Welke les leerde ik tijdens een vakantie? Nanneke heeft leuke vragen de laatste tijd, want de les die ik leerde, was dat ik voor mezelf moest opkomen tijdens een vakantie in Noorwegen. Dat kwam zo.

Het was een georganiseerde busreis. In de haven van Kopenhagen wachtten we op de bus die ons een rondrit door de stad zou bezorgen. Ik wilde met mijn rugzak op mijn rug tussen twee paaltjes door, maar dat lukte vanwege mijn gewicht niet. “O dat lukt niet,” zei ik hardop. Een vrouw van ons reisgezelschap zei: “Misschien moet je ‘n bietje afvallen.” Ik keek haar aan en zei: “Pardon?” De vrouw reageerde niet.
Mijn moeder zei dat ik het maar moest laten gaan, maar ik vond van niet: “Die opmerking van jou klopt niet. Je weet niet wat ik heb meegemaakt. Ik had je hoger ingeschat.” Ze keek me niet meer aan tijdens deze vakantie.
unsplash-logoMatt Lamers

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest