Welke trend uit het verleden zou echt verboden moeten worden? Het zijn er veel. In de jaren tachtig hadden wat mij betreft de schoudervullingen verboden moeten worden. Wat was dat vreselijk! En in de jaren negentig? Heb je even?

De jaren negentig staat voor mij gelijk aan het gabbertijdperk. Ik heb er nooit aan mee gedaan, ik kan het wel een beetje, maar als ik dat nu voordoe, gaan mijn nichtjes me heel hard uitlachen.
Op zich is de gabbermuziek niet zo erg (Daar komt gabbertje!). Maar de bijbehorende haarstijl en kledingstijl wel. Op school hadden jongens hun hoofd kaal geschoren en meisjes schoren de onderste helft van hun haar weg. Vreselijk. Maar de letterlijk verboden trend van die tijd? De bomberjacks. Vanuit school kwam een brief dat bomberjacks niet in de school gedragen mochten worden. Het jack had een slechte reputatie, vooral als er een Nederlands vlaggetje op zat.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Klik op de foto om WhatsApp te openen op je mobiel of computer en stuur mij een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?