Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Een herinnering in 100 woorden

door | 14 oktober 2012 | Overige, Persoonlijk | 1 reactie

Over zes weken word ik 35 jaar. 22 jaar, 10 maanden en 2 weken geleden werd ik 12. Daar hoorde een cadeautje bij. Het werd bezorgd bij ons thuis. Ik was net Alvin en de chipmunks aan het kijken, toen de bel ging.
Mijn vader deed open en liet de bezorger de spullen binnen zetten. “Het is voor jou,” zei mijn vader. “Ik kom zo hoor, even de chipmunks afkijken,” zei ik nietsvermoedend. Ik was helemaal vergeten dat ik morgen jarig zou zijn. “Wil je je cadeautje dan niet hebben?” grapte hij. “Jawel!” De chipmunks waren vergeten. Samen hebben we mijn nieuwe bureautje inelkaar gezet.
 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

  1. Marc

    Oh ja Alvin en de Chipmunks, in een keer flashbacks 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest