WhatsApp
Telefoon

Gezondheid ~ #WOT deel 14

door | 05 april 2018 | WOT | 6 reacties

Gezondheid met netflix op de bank

Gezondheid ~ 1) Constitutie 2) Gestel 3) Lichamelijk welzijn 4) Onschatbaar bezit 5) Proost 6) Santé 7) Vitaminetherapie 8) Wel bekome het u 9) Welstand 10) Welzijn 11) Wens bij heildronk


Hoe belangrijk je gezondheid voor je is, merk je pas eigenlijk goed als je ziek bent. Dinsdag heb ik de hele dag binnen gezeten, omdat ik me te beroerd voelde om iets te doen. Zelfs achter mijn laptop kruipen was een dingetje: intense concentratie was nodig om mijn brandende ogen te focussen op dat scherm. Werken zat er echt even niet in.
En toch ga je door: als zelfstandig professional ben je welhaast gedwongen om dingen te doen omdat er anders niet verdiend wordt. Dus je repareert een website, werkt aan je online cursus en probeert ondertussen ook nog een offerte te schrijven voor een andere website. Maar het enige dat echt een beetje lukte, was het haken van een olifantje want daar hoefde ik me niet al te hard op te concentreren. Alleen moest ik wat vaker toeren tellen dan normaalgesproken, omdat ik vergat in welke toer ik bezig was.

Op je gezondheid!

En ondertussen heb ik ook nog een heel seizoen Grimm genetflixt. Dan is Netflix toch wel een fijne app om te hebben.
Normaal gesproken ben ik heel erg gezond. Ik sport veel, ik probeer goed te eten (lukt niet altijd). Op tijd naar bed gaan, schiet er nog wel eens bij in. Voor twaalf uur erin liggen is eerder uitzondering dan regel. Maar dan nog ben ik zelden ziek. En als ik ziek ben, is dat gelukkig maar 24 uur en een dagje nagammelen.
Vandaag gaat het goed, maar ik ga toch nog maar even niet sporten. Ik moet echt mezelf een beetje in acht nemen. Het EK in Portugal is niet meer ver weg. Hoe is het met jouw gezondheid? Ik lees het graag!
Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.
Plaatje: zelf gemaakt

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

6 Reacties

 1. Harme van Kamp

  Hoop dat je je weer snel “de oude” voelt.
  Volgens mij is er een verschil tussen gezond zijn en -voelen.
  Ik voel me gezond, maar heb wel wat kwalen waar ik medicatie voor/tegen gebruik.
  Dus, ben ik nu gezond als ik me gezond voel?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest