Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Haring ~ #WOT deel 25

door | 20 juni 2019 | WOT | 1 reactie

Haring

Haring ~ 1) Aangepunt houtje 2) Amerikaans kunstenaar 3) Ansjovis 4) Beenvis 5) Broodbeleg 6) Deel van een bungalowtent 7) Deel van een kampeeruitrusting 8) Deel van een tent 9) Dier 10) Gezouten zeevis 11) Hartig broodbeleg 12) Hollandse nieuwe 13) Kampeerbenodigdheid 14) Kampeergerei 15) Kampeergerei 16) Maatje 17) Maatjesharing 18) Meivis 19) Noordzeevis 20) Oceaanvis 21) Pin 22) Rolmops 23) Sardine 24) Sill 25) Sprot 26) Tentharing 27) Tint 28) Toter 29) Zeevis


Gisteren was ik totaal onverwacht op een haringfeestje. Tout zakelijk Zoetermeer was samengedromd om een harinkje te happen. Maar ja, ik houd helemaal niet van haring! Dus ik heb me prima vermaakt met de mensen en het haringtentje links laten liggen. Ik dacht dat ik wel wat anders dan vis te eten zou kunnen krijgen.
Maar dat had ik dus mis. Er kwamen zeker wel allerlei hapjes langs, maar voor een niet-liefhebber van vis was er dus niets. “Je weet toch dat je op een haringfeestje bent he?” zei een van de serveersters op mijn opmerking dat ik niet van haring hield. Ja, daar was ik inmiddels achter.

Haring happen voor gevorderden

Overal om mij heen zag ik haring. De mensen rondom mij lieten met graagte de Hollandse nieuwe in hun keel glibberen. Maar ik had het naar mijn zin, want ik was toch even het huis uit, kwam onder de mensen en ik genoot van de gesprekken met mensen die ik al kende en mensen die ik nog niet kende. Dan is zo’n haringfeestje toch wel weer ergens goed voor.
Vind jij haring lekker? Mag jij graag een maatje op je bord vinden? Of denk je eerder aan die pinnen die je de grond in hamert om de tent goed vast te zetten? Ik lees het natuurlijk weer graag!
WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over mee kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment dat je wil instappen. Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest