Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Hé er zit een knop op die tv!

door | 11 januari 2013 | Overige, Persoonlijk | 3 reacties

Televisie. Was het zestig jaar geleden nog een bijzonder fenomeen waar kwaliteitsprogramma’s werden gemaakt, tegenwoordig rol ik van de ene succesformule naar de andere. Denk bijvoorbeeld aan de X factor, the voice of Holland, so you think you can dance en ik zag zelfs een spelshow voorbijkomen die Herken de homo heet. Te triest allemaal.uit!
Ongetwijfeld heb ik nu iemand beledigd die dit bijzonder graag kijkt, maar ik zap liever door naar quizzen als per seconde wijzer, twee voor twaalf of blokken bij onze zuiderburen. Overigens zet ik de tv hier niet voor aan. De enige spelshow waar ik het apparaat voor aanzet is Wie is de mol.
Vroeger zat ik vaak voor de tv. Ik keek alles: knightrider, the A-team, fabeltjeskrant, tovenaar van Oz en later ook TMF (toen ze nog muziek draaiden). Tegenwoordig zet ik de tv liever uit. Ik kom wel weer terug als er meer programma’s zijn die niet aan een succesformule hoeven te voldoen, maar die gewoon gemaakt worden omdat er een kleine groep mensen is die er graag naar kijkt.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

 1. Marc

  Heel herkenbaar.
  Mijn TV wist een paar weken niet eens meer de zenders te tonen. Moest alles gereset worden. Tegenwoordig kijk ik meer op youtube, leuke oude series. Zoals http://www.youtube.com/watch?v=Dqah0bXh19E die ik als klein kind kei-eng vond!
  Blij trouwens dat je ondanks je vingerverwonding nog steeds blogt.

  Antwoord
  • drspee

   Ja, ik heb laatst ook De Zevensprong besteld en gekeken. Wat een geweldige serie! Zo maken ze ze niet meer.
   Inmiddels heb ik alleen nog maar een pleister om mijn vinger zitten. Het bloeden is gestopt, dus ik kan ook weer wat meer :).

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest