Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Herfst ~ #WOT deel 33

door | 15 augustus 2019 | WOT | 1 reactie

Herfst: de herfstkleuren in de bomen

Herfst ~ 1) Deel van een jaar 2) Deel van het jaar 3) Derde jaargetij 4) Derde seizoen 5) Eindfase 6) Humorist in Nederland 7) Jaardeel 8) Jaargetijde 9) Nadagen 10) Najaar 11) Naseizoen 12) Natijd 13) Nederlandse boekdrukker 14) Nederlandse cabaretier 15) Seizoen


Het lijkt wel herfst buiten ook al is het nog augustus. Temperaturen die niet boven de twintig graden komen, regen en zomerstormen. En de prachtige wolkenluchten met af en toe ineens een felle opklaring die je naar je zonnebril doet grijpen, die je op dat moment dan net niet bij je hebt.

De kleuren van de herfst

Maar: ik houd van de herfst! Ik vind het ‘t mooiste jaargetijde dat er is. Al die kleuren rood, oranje, geel, bruin en groen, het is niet voor niets dat ik een paar van deze kleuren ook in mijn logo heb zitten. Ik heb dit seizoen altijd een van de mooiste en warmste gevonden. Warm vanwege de mooie kleuren en soms hebben we ook nog het geluk om een mooie nazomer in oktober te krijgen, met een warm zonnetje dat die kleuren nog eens extra doet opleven.
Nog mooier is het als het dan stormt en regent en onweert. Het liefst zit ik dan, heel kneuterig, op de bank met een kop koffie en mijn ereader te genieten van de regen die tegen de ramen slaat en het gieren van de storm om mijn flatje. De krakende donder en het flitsen van de bliksem in de verte. Ik vind het prachtig!
Vind jij de herfst ook zo mooi? Of ben jij meer van een ander seizoen? Of misschien denk jij wel aan de herfst als een metafoor: de nadagen van je leven. Ik lees het graag!
WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over mee kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment dat je wil instappen. Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest