Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Vakantieperikelen – 100 blogs – dag 49

door | 19 juli 2018 | Persoonlijk | 5 reacties

osvaldo-florez-606059-unsplash

“Wat hoop je nooit mee te maken op vakantie?” vraagt Nanneke. Paniekaanvallen, been there. Uit het vliegtuig gezet worden wegens illegale uitvoer van verboden wapens, done that. Opgenomen worden in een ziekenhuis in het buitenland vanwege een allergische reactie, al twee keer gedaan. Allemaal dingen die ik niet nog eens wil meemaken.

Wat ik nog niet heb meegemaakt, is beroving. Dat je je spullen kwijt raakt in een grote mensenmassa of dat je gerold wordt door zo’n groep diefjes die met elkaar samenwerkt. En ik hoop het ook nooit mee te maken. Stel dat mijn fototoestel wordt gepikt, dan maakt het materiaal me niet zo uit, maar de foto’s die erop staan ben ik kwijt en dat gaat me dan wel aan het hart.
Aangezien ik volgende week een weekje weg ben, hoop ik dat ik mezelf nu niet in de vingers snijdt. O, Fifi de pitbull past weer op.
Fifi: unsplash-logoOsvaldo Florez

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

5 Reacties

 1. Harme van Kamp

  SSSTTT Martha, niet zeggen dat je weg bent, ondanks de pitbull.
  Maar ik keek toch wel op van de wapen verhaal. Laat me raden: een te lange en te scherpe nagelvijl!?!

  Antwoord
  • Martha

   Ik had een zwaard bij me, voor het WK in Italië. Omdat de dame achter de balie sportsokken verstond, in plaats van sportzwaarden, werden we door de Marechaussee van het vliegtuig gehaald, als de eerste de beste criminelen. We legden uit dat we een sportteam waren en dat we naar een vechtsport WK gingen, maar de KMAR was onverbiddelijk: we mochten niet meer mee met het vliegtuig. Onze zwaarden kregen we terug omdat ze wel volgens de wet verpakt waren. Uiteindelijk zijn we met een Toyota Aygo en een Fiat Panda naar Italië gereden.
   Ik had deze rit voor geen goud willen missen, maar de reden waarom was minder leuk.

   Antwoord
  • Martha

   Dank je wel. Ik ga vechten op het EK karate. 🙂

   Antwoord
   • Harme van Kamp

    Oeps, dus dan heb je helemaal geen pitbull nodig? Je wordt vast kampioen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest