WhatsApp
Telefoon

Hey big spender! – 100 blogs – dag 27

door | 27 juni 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Wat was het duurste dat je ooit hebt gekocht en was het dat waard? Dat is de 27e vraag van Nanneke. Als we huis en auto even buiten beschouwing laten, dan moet ik zeggen dat mijn MacBook pro het duurste is wat ik ooit heb gekocht. Op materieel gebied.

En ja, dat was het waard! Ik hou van mijn Macje. Kan bijna niet meer zonder. En hoewel ik soms erg blij ben als ik hem dicht kan klappen, toch wil ik hem niet missen. Ik heb alles erin staan wat ik nodig heb om mijn werk te doen en daarom is mijn Macje zijn aanschaf meer dan waard geweest, vier jaar geleden.
Op immaterieel gebied heb ik ook wat dure aankopen gehad. Dat gaat dan meestal om diensten die je koopt. Zeker dit jaar heb ik geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling. Sommige dingen werken, sommige niet. Dat noemt men leergeld.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest