Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Horoscoop – #WOT deel 29

door | 19 juli 2018 | WOT | 8 reacties

boogschutter horoscoop

Horoscoop ~ 1) Astrologische berekening 2) Astrologische voorstelling van het hemelgewelf 3) Lotsvoorspelling 4) Rubriek in tijdschriften 5) Sterrenstand 6) Toekomstvoorspelling 7) Voorspelling 8) Voorspelling (astr.)

Ram – je horoscoop voor deze week

Als vuurteken zit je altijd vol passie, Ram, maar deze week lijk je een beetje uitgeblust. Je bent prikkelbaar en snel geïrriteerd als mensen niet doen wat je zegt. Uranus staat in jouw sterrenbeeld en versterkt de irritaties die je tegenkomt. Tijd om op je strepen te staan! Wie is er nou de baas: jij of de ander?

Stier – je horoscoop voor deze week

Jij geeft deze week je mening gevraagd en ongevraagd aan de mensen om je heen. Door de stand van Jupiter in je eigen sterrenbeeld is dit nog sterker dan normaal. Welke mensen kun je nog meer je mening geven? Ga eens op zoek naar mensen die nog niet van jouw advies hebben geprofiteerd.

Tweeling – je horoscoop voor deze week

De stand van Neptunus in Weegschaal maakt dat je deze week over alles extra twijfelt. Ga je op vakantie of blijf je liever thuis? Luister deze week eens naar je hoofd in plaats van je hart en wie weet wat voor brokken je maakt. Volgende week kun je die brokken weer opruimen: de sterren staan daar dan gunstig voor.

Kreeft – je horoscoop voor deze week

Het is de laatste decade van jouw sterrenbeeld deze week en je bent extra emotioneel. Mensen om je heen, vooral je kinderen, zijn extra lief voor je en komen zomaar op de koffie langs. Of is dat omdat je afgelopen dinsdag jarig was, mama? Alleen moet je nu wel de troep opruimen. Gelukkig is de vaatwasser geduldig.

Leeuw – je horoscoop voor deze week

Jij houdt ervan om in de schijnwerpers te staan, Leeuw. En doordat de zon nu bijna in jouw sterrenbeeld staat, en in een gunstige conjunctie is met Jupiter, wordt het tijd om die spotlights weer te pakken. Ga eens bedenken hoe jij de mensen versteld kan laten staan van jouw wijsheid!

Maagd – je horoscoop voor deze week

Jouw persoonlijke charme laat je deze week behoorlijk in de steek Maagd! Wat je normaal gesproken voor elkaar krijgt met je glimlach, kost je nu enorm veel moeite. Doordat Mercurius in retrograde is en doordat Mars in Waterman staat, moet je hard werken om de mensen voor je karretje te spannen. Houd moed, volgende week hoef je alleen maar te knipogen om het voor elkaar te krijgen!

Weegschaal – je horoscoop voor deze week

Normaliter ben je een enorme twijfelkont, Weegschaal. Maar deze week staat Neptunus in jouw sterrenbeeld en dat maakt dat de twijfels als sneeuw voor de zon verdwijnen. De oppositie tussen Pluto en Saturnus zorgt ervoor dat je snelle beslissingen neemt en pas later over de consequenties gaat nadenken. Maar hé, dat zien we volgende week dan wel weer!

Schorpioen – je horoscoop voor deze week

Als meest complexe sterrenbeeld van de dierenriem weet jij deze week helemaal geen raad met jezelf, Schorpioen. De conjunctie van Mercurius en Pluto en de oppositie van Mars en Venus en de stand van de zon en de maan ben je volledig de weg kwijt. Je bent snel moe en zit hoog in je emotie. Meld je maar ziek en ga maar van het weer genieten. Dat is veel beter voor je. Volgende week wordt alles beter.

Boogschutter – je horoscoop voor deze week

Doordat Mercurius in retrograde is en ondertussen ook in Waterman staat, is het voor jou heel moeilijk om duidelijk te maken wat je nu precies wil, Boogschutter. Ondanks je verbale capaciteiten, wordt je stem vaak verstikt door tranen en kun je niets meer zeggen. App het maar, dan lukt het wel. Je skills op het gebied van teksten wordt aardig op de proef gesteld, maar gelukkig is het volgende week vakantie, tijd om je collega aan het werk te zetten!

Steenbok – je horoscoop voor deze week

Je lijkt de astrologische dans deze week goed te ontspringen, Steenbok. Wat een mazzel heb jij. Ondanks alle opposities, conjuncties en andere planetaire perikelen, wurm jij je overal door heen en heb je nergens last van. Gelukkig staan de sterren volgende week weer anders en mag jij de rotzooi oplossen.

Waterman – je horoscoop voor deze week

Jij houdt ervan om mensen te shockeren met je uitspraken, Waterman. Het is maar goed dat Mercurius in je eigen sterrenbeeld staat. Dat helpt bij het doen van je schokkende uitspraken. Profiteer hiervan, want volgende week sta jij met je mond vol tanden in een voor jou uiterst gênante situatie.

Vissen – je horoscoop voor deze week

De sterren twijfelen over jouw horoscoop van deze week. Ze zijn niet eenduidig in hun verklaringen. Het kan zijn dat je deze week enorm verbrandt met dit lekkere weer, maar aan de andere kant waarschuwen de sterren je om je in te smeren zodat je niet verbrandt. Overigens geen slecht advies aan alle andere sterrenbeelden. Maar speciaal voor jou, Vissen, doen ze een echte voorspelling: drie keer linksaf is ook rechtsaf.
Een echte astroloog maakt natuurlijk direct gehakt van deze horoscoop. Maar ach, ik doe mijn best om de onzin ervan aan te tonen. Hoewel het natuurlijk bijzonder vermakelijk kan zijn om ze te lezen. Geloof jij in horoscopen en wat de sterren je te vertellen hebben over jouw leven? Ik lees het graag!
Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.
Plaatje: tarot.com

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

8 Reacties

  • Martha

   O jeetje, misschien wordt het volgende week wel beter, je weet het nooit met die horoscopen, speciaal als ze compleet uit de duim gezogen zijn 😉

   Antwoord
    • Martha

     Gelukkig maar! Geniet ervan!

     Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest