Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Ik word een fotomodel

door | 23 oktober 2012 | Overige, Persoonlijk | 1 reactie

Mijn vorige blog was beschermd met een wachtwoord. Dit heeft te maken met mijn verleden op de basisschool en middelbare school. In het kader daarvan ga ik meedoen aan een fotoshoot van mensen die vroeger gepest zijn.
Ik had het vorige blog laten lezen aan een aantal vrienden, waaronder L. Zij liet mij op Facebook weten dat Bibi Veth een project wilde starten met foto’s van gepeste mensen. Door middel van een visual storyboard wil zij laten zien dat mensen er sterker uit kunnen komen, ondanks de wonden en de littekens. Het wordt geen “kijk eens hoe zielig wij zijn”-verhaal. Het moet de kinderen die nu gepest worden een steuntje in de rug geven. Laten zien dat gepest worden niet het einde van de wereld is, ook al lijkt het op dat moment wel zo te zijn.
In een spontane actie heb ik direct gebeld en met haar gesproken. We hebben aan het einde van het gesprek direct een afspraak gemaakt en binnenkort ga ik op de gevoelige plaat als de sterke vrouw die ik ben, ondanks mijn roerige verleden. Ik heb het niet alleen overleefd, ik ben er zelfs beter en sterker uitgekomen, ondanks alle littekens, verwondingen en lagen eelt op mijn ziel. Het voelt wel als een soort coming-out, maar ik ben heel benieuwd naar het resultaat.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

  1. Aimee

    Heel gaaf! Vindt het supercool dat je dat doet!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest