Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Kerstige schrijfopdracht

door | 14 december 2018 | Verhalen | 0 Reacties

Kerstige schrijfopdracht over het kerstdiner

In mijn nieuwsbrief heb ik deze keer een kerstige schrijfopdracht bedacht en die wil ik ook graag met jullie delen. Mijn idee is dat je een mooi kerstverhaal schrijft, dat ik op mijn blog kan publiceren op Eerste Kerstdag. Ik hoop tenminste 24 verhalen binnen te krijgen, waarbij ik op Eerste Kerstdag ieder uur een verhaal publiceer. Op 24 december zal ik het schema publiceren waarin ik de verhalen zal delen.

De lengte van je verhaal moet minimaal 300 woorden en maximaal 2000 woorden zijn. Als je zelf een blog hebt, laat mij dit dan weten dan zal ik naar jouw blog linken. Wil je niet dat je naam gepubliceerd wordt, laat me dat dan even weten. Ik behoud me het recht voor om je tekst te redigeren of niet te plaatsen als ik deze niet passend vind voor mijn blog (lees: houd het netjes). Stuur je verhaal voor 21 december 2018 naar mij op via onderstaand formulier, zodat ik nog tijd heb om ernaar te kijken en het in te plannen.

Dit is de kerstige schrijfopdracht

Je zit aan het kerstdiner met je hele familie: ooms, tantes, nichtjes, neefjes en al hun aanhang en kinderen. Het is een flinke tafel, maar jij komt precies naast je meest excentrieke familielid te zitten. Beschrijf dat familielid: hoe heet hij/zij, hoe ziet hij/zij eruit, hoe ruikt hij/zij, klinkt hij/zij, wat zegt of doet dit familielid en wat vind jij daarvan? Hoe reageer je erop?
Ik ben heel benieuwd naar jullie verhalen! En ik hoop dat ik mooie kerstverhalen binnenkrijg.

Stuur je verhaal op via dit formulier

[contact-form-7 id=”15083″ title=”Kerstige schrijfopdracht”]

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest