WhatsApp
Telefoon

Mijn bucketlist – 100 blogs – dag 63

door | 03 augustus 2018 | Persoonlijk | 2 reacties

Wat staat er op mijn bucketlist, vraagt Nanneke. Dat is een vraag die ik redelijk snel kan beantwoorden, aangezien deze vastgeroest in mijn hoofd zit.

Ik wil ten eerste nog graag twee landen zien: Egypte en – met stip op nummer 1 – IJsland. Beide landen hebben allebei hun charme. Egypte vanwege de Sfinx en de pyramides en IJsland vanwege de prachtige natuur. Ik schrijf nog steeds pyramides. Net als dat ik nog steeds phoenix en praeses en propaedeuse schrijf. Ik weiger in deze woorden de nieuwe spelling te gebruiken. Maar dat terzijde.
Een ander item op mijn bucketlist is het behalen van mijn tweede dan karate. Dat is inmiddels een work in progress, dus dat kan ik hopelijk in januari afstrepen. En verder zou ik graag nog eens het Noorderlicht zien. Optie: combineren met IJsland.
De hoogste prioriteit ligt echter nu bij het afschrijven van het laatste hoofdstuk van mijn boek #ikbengepest.
unsplash-logoJonatan Pie

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

 1. Harme van Kamp

  Grappig, ik heb het onderwerp “Zin en onzin van de bucketlist” op mijn lijstje staan er ooit nog eens een blog over te schrijven.
  Maar dat doet niets af of toe aan die van jouw. En pyramide ga ik pas anders schrijven als Toetanchamon uit de dode is opgestaan.

  Antwoord
 2. Anna Vdo

  Het Noorderlicht staat ook op de mijne maar in combi met Lapland. En een mini cruise langs de Noorse fjorden en… eh ja

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest