Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Wat mijn klant nooit zou moeten doen – 100 blogs – dag 62

door | 02 augustus 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

cristian-newman-141875

Mijn klant zou mij nooit moeten verlaten… Maar ik denk dat iedere ondernemer dat zegt van zijn klanten. Hoewel, sommige klanten, die niet je ideale klant zijn, die zouden eigenlijk gewoon mogen vertrekken. Daar zal ik geen traan om laten. Die zijn gelukkig allemaal al wel vertrokken.

Waarschijnlijk ook omdat ik niet hun ideale opdrachtnemer ben. Dat versterkt elkaar natuurlijk. Mijn meest ideale klant is een vrouw tussen de dertig en de vijftig jaar die vroeger gepest is en daar nu nog last van heeft. Zij heeft verschillende traumatische ervaringen gehad, die op gezette tijdstippen terugkomen in haar herinnering. Die herinnering die blijft maar ronddraaien in haar hoofd en ze kan hem niet stoppen. Moet daar drie of vier keer doorheen.
Ook de uitkomst van die herinnering kan ze niet veranderen. Omdat ik dit zelf heb meegemaakt, weet ik hoe vervelend dit is. Daar kan ik haar dan mee helpen.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest