Mijn klant zou mij nooit moeten verlaten… Maar ik denk dat iedere ondernemer dat zegt van zijn klanten. Hoewel, sommige klanten, die niet je ideale klant zijn, die zouden eigenlijk gewoon mogen vertrekken. Daar zal ik geen traan om laten. Die zijn gelukkig allemaal al wel vertrokken.

Waarschijnlijk ook omdat ik niet hun ideale opdrachtnemer ben. Dat versterkt elkaar natuurlijk. Mijn meest ideale klant is een vrouw tussen de dertig en de vijftig jaar die vroeger gepest is en daar nu nog last van heeft. Zij heeft verschillende traumatische ervaringen gehad, die op gezette tijdstippen terugkomen in haar herinnering. Die herinnering die blijft maar ronddraaien in haar hoofd en ze kan hem niet stoppen. Moet daar drie of vier keer doorheen.
Ook de uitkomst van die herinnering kan ze niet veranderen. Omdat ik dit zelf heb meegemaakt, weet ik hoe vervelend dit is. Daar kan ik haar dan mee helpen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Klik op de foto om WhatsApp te openen op je mobiel of computer en stuur mij een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?