Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Wakker liggen – 100 blogs – dag 79

door | 18 augustus 2018 | Overige | 0 Reacties

daniel-jensen-354568-unsplash

Vannacht lag ik wakker. En niet zo maar, ik was wakker geschrokken van een nachtmerrie die ik al een paar jaar heb. Zo af en toe, een paar keer in het jaar, steekt die de kop op en dan word ik badend in het zweet wakker en kom niet meer in slaap.

Het begint altijd op deze manier. Ik zit rustig op de bank en plotseling verandert mijn Ikea-bankstel in een schooltafel zoals bij de wiskundeles in de vierde klas. In mijn droom heb ik altijd alleen maar wiskunde en economie. Ik zie de docent van economie voor me zitten: een grijs bebaarde man, met een kaal hoofd, dikke buik en een zwarte spijkerbroek en dito bloes en jasje.
En dan is het ineens 6VWO examentijd. Ik zwoeg, maar hoor de uitslag nooit. Daarna moet ik ineens drie huizen afbetalen, dan word ik wakker en blijf dat de hele nacht.
Foto: unsplash-logoDaniel Jensen

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest