O lieve help, Nanneke, over tien jaar zie ik Sara! Ik moet er eerlijk gezegd nog even niet aan denken. En chaoot die ik ben: soms weet ik niet eens waar ik volgende week ben, laat staan over vijf of tien jaar. Maar ik ga het proberen.

Over tien jaar, deo volente, ben ik dus vijftig. En hoe ziet mijn leven er dan uit? Ik ben een vooraanstaande deskundige op het gebied van pesten. Ik werk mee aan de meest effectieve anti-pestprogramma’s en daarin heb ik mijzelf bijna overbodig gemaakt in Nederland. Pesten op school is bijna uitgebannen. En daarom werk ik nu aan een internationale versie van het programma.
Ook mijn andere bedrijf, Focus Websites, bloeit. We maken de mooiste websites voor de grootste bedrijven. En omdat we maatschappelijk verantwoord ondernemen, hebben we de luxe om de grote milieuvervuilende bedrijven de deur te wijzen.
Mooie dromen heb ik toch.
Plaatje: unsplash-logoKinga Cichewicz

1 Reactie

  1. Harme van Kamp

    En voor de hardcore pesters; die kunnen zich uitleven in virtueel reality.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Klik op de foto om WhatsApp te openen op je mobiel of computer en stuur mij een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?