WhatsApp
Telefoon

Mijn leven over tien jaar – 100 blogs – dag 91

door | 30 augustus 2018 | Persoonlijk | 1 reactie

O lieve help, Nanneke, over tien jaar zie ik Sara! Ik moet er eerlijk gezegd nog even niet aan denken. En chaoot die ik ben: soms weet ik niet eens waar ik volgende week ben, laat staan over vijf of tien jaar. Maar ik ga het proberen.

Over tien jaar, deo volente, ben ik dus vijftig. En hoe ziet mijn leven er dan uit? Ik ben een vooraanstaande deskundige op het gebied van pesten. Ik werk mee aan de meest effectieve anti-pestprogramma’s en daarin heb ik mijzelf bijna overbodig gemaakt in Nederland. Pesten op school is bijna uitgebannen. En daarom werk ik nu aan een internationale versie van het programma.
Ook mijn andere bedrijf, Focus Websites, bloeit. We maken de mooiste websites voor de grootste bedrijven. En omdat we maatschappelijk verantwoord ondernemen, hebben we de luxe om de grote milieuvervuilende bedrijven de deur te wijzen.
Mooie dromen heb ik toch.
Plaatje: unsplash-logoKinga Cichewicz

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

  1. Harme van Kamp

    En voor de hardcore pesters; die kunnen zich uitleven in virtueel reality.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest