Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Over een week is het zover – 100 blogs – dag 95

door | 04 september 2018 | Boeken | 0 Reacties

boektitel

Over een week is het zover, dan… ja wat dan? Ik heb volgende week niet echt bijzondere dingen op de planning staan. Of het moet het auteurscafé zijn van Daisy Goddijn, de uitgeefster van mijn boek #ikbengepest. Waarom is dat bijzonder, vraag je je misschien af Nanneke?

Het auteurscafé van Expertboek is alleen toegankelijk voor auteurs van Expertboek, de uitgeverij van Daisy. En dat betekent impliciet, dat ik mezelf ook auteur mag noemen, ook al ben ik nog niet gepubliceerd. En dat vind ik heel bijzonder. Ik! Een auteur. Wie had dat ooit gedacht!
En dan toch even dat taaldingetje erbij: ben ik een auteur of een autrice? Je hoort het bijna niet meer, autrice. Waarschijnlijk alleen in Frankrijk, waar de vrouwelijke vorm toch meer in ere wordt gehouden, mijns inziens.
Ben je nu nieuwsgierig geworden? Vandaag is de voorverkoop officieel gestart! Ga naar ikbengepest.nl en bestel nu jouw exemplaar!
PS: wil je dat ik hem signeer? Laat me dat dan even weten in de notities als je je adres invoert.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest