WhatsApp
Telefoon

Schrijfprompt voor februari

door | 09 februari 2020 | Verhalen | 0 Reacties

In januari kreeg ik drie prachtige verhalen te lezen en een nagekomen verhaal. Ik heb genoten van deze verhalen en ik hoop dat er meer komen deze maand. Ook al is de maand wat korter.

Soms is het een beetje lastig om een thema te bedenken. Afgelopen vrijdag liep ik de hele dag te peinzen op een mooi thema. Februari is natuurlijk de maand van de liefde en het zou dus voor de hand liggen om liefde het thema te maken. Maar zo ben ik niet. Gelukkig diende zich vrijdag zomaar een thema aan dat zich even moest uitspelen en waar zeker nog een staartje aan komt.

Vervolgens moet dat bij mij altijd even bezinken, moet ik mijn gedachten op orde krijgen en dan kom ik uiteindelijk tot een thema. Deze keer is het thema ‘confrontatie’. Je hoofdpersoon wordt geconfronteerd met iets of iemand. Waar hij of zij mee geconfronteerd wordt, mag je zelf bepalen en ook hoe het zich ontvouwt komt volledig uit jouw creatieve koker.

Lever je verhaal voor 20 februari 2020 in en ik help je op weg met gevraagd en ongevraagd advies. Ik ben weer nieuwsgierig naar jouw verhaal!

Is je verhaal al gepubliceerd?

Mag ik je verhaal delen?

Wil je feedback op je verhaal?

3 + 11 =

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Schrijfprompt februari: confrontatie - Stukjes - […] eerste vrijdag van de maand geeft Martha een schrijfopdracht waarmee je aan de gang kunt […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest