WhatsApp
Telefoon

Stiekemerd – 100 blogs – dag 38

door | 09 juli 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Heb je wel eens iets stiekem gedaan? Oei, nu moet ik dingen gaan bekennen, Nanneke, je weet wel wat je vraagt! Nou, dan zal ik maar een bekentenis gaan doen. Dan weten jullie gelijk waarom ik gisteren geen blog heb gepubliceerd.

Ik ben gisteren namelijk even heen en weer gevlogen naar Vegas en daar ben ik getrouwd met Herakles. Wist je niet he? Herakles leeft nog en is nu mijn man. Hij heeft zijn eigen dood in scene gezet, ruim vijfentwintig eeuwen overleefd met zijn reuzenkracht om in mij zijn ideale vrouw te vinden.
Ik heb hem natuurlijk wel gezegd dat ik geen overhemden strijk, maar dat vond Herakles geen enkel probleem. Overigens vond hij het helemaal niet zo erg dat ik geen goede huisvrouw ben. “Als je maar lief bent, dat vind ik veel belangrijker,” zei hij met zijn warme diepe stem. We zijn heel erg gelukkig met elkaar.
Plaatje

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest