Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Terugblik ~ #WOT deel 52

door | 27 december 2018 | WOT | 5 reacties

terugblik

Terugblik ~ 1) Beschouwing 2) Beschouwing van wat voorbij is 3) Flashback 4) Herbeschouwing 5) Historisch overzicht 6) Overpeinzing 7) Retrospectie


Het is onvermijdelijk: de tijd van terugkijken, lijstjes en andere zaken is aangebroken. En iedereen maakt die lijstjes: de beste boeken die je hebt gelezen dit jaar, de mooiste muziek van dit jaar, de twintigste editie van top 2000, de NOS met wie er dit jaar zijn overleden en het nieuwsoverzicht, het sportjournaal met een terugblik op de Olympische Spelen en ga zo maar door.
Maar natuurlijk zijn er ook persoonlijke terugblikken. Ik deed dit gisteren al door 21 gewetensvragen over 2018 te beantwoorden. Maar nu ben ik hele benieuwd naar jouw terugblik op het afgelopen jaar. Wat vond jij belangrijk? Wat is jouw stoerste moment? Als je wil, kun je altijd een van de vragen uitkiezen van die van mij gisteren. Maar het mag uiteraard ook je eigen persoonlijke terugblik zijn.

Heb een mooie terugblik

Ik zie je aan de andere kant van de jaarwisseling weer met een nieuwe WOT, want ik ga natuurlijk gewoon door met nieuwe woorden brengen op donderdag. Ze zijn namelijk nog lang niet op!
WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over mee kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment dat je wil instappen. Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

5 Reacties

  1. careldem

    Ik blik dit jaar in twee blogs terug op 2018. Morgenochtend de eerste

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest