Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Van gedachten veranderen – 100 blogs – dag 4

door | 04 juni 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

rob-schreckhise-40905-unsplash

Dit is de vierde schrijfopdracht van Nanneke’s 100. En ik ben bij. Deze vraag: ben je recent van gedachten veranderd over iets en waarom? vind ik een mooie. Want ik kan nu zeggen: “Je mag altijd van gedachten veranderen, zelfs als je eerst het tegenovergestelde dacht.”

Ik ben recent van gedachten veranderd. Ik wilde mijn online cursus eerst toespitsen op een andere doelgroep, maar dat bleek een zeer lastige doelgroep. Nu wil ik graag mensen helpen die gepest zijn vroeger en daar nu nog last van hebben. Daar kan ik zelf ook meer mee, omdat ik het heb voorgeleefd. Omdat ik daarin helaas ervaringsdeskundige ben. En als het de eerste keer niet lukt, dan ga je door voor plan B. Gelukkig had ik een plan B, anders had ik ook niet van gedachten kunnen veranderen. Maar volgens mij is dit ondernemers eigen: plannen maken, veranderen van gedachten, snel schakelen.
Rob Schreckhise

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest