Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Waar ik geen geld aan kan uitgeven – 100 blogs – dag 28

door | 28 juni 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

IMG_0594

Op de valreep nog even de 28e schrijfsuggestie van Nanneke uitdenken. En dat blijkt een lastige. Ik ben niet gierig en ben van mening dat geld moet rollen. En niet alleen naar mij toe.

Afgelopen dinsdag heb ik mijn moeder getrakteerd op een middagje Kunsthal in Rotterdam. De tentoonstelling ‘Hyperrealisme sculpturen’ is nog tot 1 juli te zien en echt de moeite waard. Ik vind het heerlijk om geld aan mijn moeder uit te geven of aan mijn nichtjes/neefje of zusje en zwager of andere naaste familie.
Waar ik wel moeite mee heb, is investeren in mijzelf. Cursussen volgen om mijzelf te verbeteren. De vraag is: ben ik het wel waard om zoveel aan mijzelf te besteden? Ik heb het dit jaar wel gedaan: de online MBA van Sigrun, het schrijven van een boek, de investering in een business coach voor Focus Websites. Nu mag het geld mijn kant op rollen.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest