Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Welke serie kijk je het liefst… – 100 blogs – dag 29

door | 30 juni 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

onceupontime

… en wat kan mijn klant daarvan leren? Ik ben een fervent seriekijker. Ik binge Netflixseries. Soms samen met mijn Focus compagnon, soms alleen. Zo heb ik in mijn eentje de serie Once upon a time gekeken. En dat is een mooi voorbeeld van wat ik mijn klanten probeer te leren met creatief schrijven.

Dat is omdat deze serie vol zit met verschillende sprookjesfiguren die niet meer weten dat ze sprookjesfiguren zijn. Sneeuwwitje is een schooljuf, de boze stiefmoeder is de burgemeester van het stadje en de prins ligt in coma in het ziekenhuis. Ook andere figuren, zoals Repelsteeltje, Rapunzel, Roodkapje en de boze wolf en het meisje dat goud uit stro moest spinnen.
Het mooie hiervan is dat ze heel creatief zijn omgesprongen met het gegeven van de sprookjes. Je kunt dus altijd een verhaal veranderen. Je hoeft er niet in vast te zitten. En dat is dus creatief schrijven.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest