Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 29: Smelten

door | 17 juli 2014 | Overige, WOT | 0 Reacties

smelten, warm weer, bikini

Smelten ~ 1) Bewerking van metalen 2) Dooien 3) Dooien van sneeuw 4) Dooien door de hitte 5) Het vloeibaar worden 6) Ineen vloeien 7) Metaal bewerken 8) Ontdooien van ijs 9) Oplossen 10) Overvloeien 11) Ontdooien 12) Slinken 13) Vloeibaar maken van vet 14) Vergaan 15) Verkwijnen 16) Versmelten 17) Verweken 18) Verdwijnen 19) Vloeibaar maken 20) Vloeibaar worden

Pffffff ik smelt hier achter mijn laptop. Wat een hitte genereert dat ding, nog afgezien van de hitte die ik zelf genereer. Maar er moet toch echt even geblogd worden. Ik had het beloofd en belofte maakt schuld. Dus zojuist heb ik mijn taalblog gepubliceerd, dat ik eigenlijk dinsdag had moeten doen. En nu schrijf ik aan de WOT.
smelten, warm weer, bikini
Over smelten gesproken: ik zag een mooi plaatje op Feestboek over kleding. En iets over een bikinilichaam en hoe je dat krijgt. Ik zoek het even op. Als ik niet gesmolten ben, dan post ik het nog even.
Ik ben niet gesmolten en ik heb het plaatje gevonden. Ik vind het een grappig plaatje. Ik zal het nog even vertalen:
Hoe je je moet kleden bij de vorm van je lichaam: Ben je menselijk gevormd? Kleed je zelfverzekerd en toon je sex appeal door te dragen wat je wil. Zorg dat je niet smelt.
Als het weer warmer wordt: Ga door met dragen met wat je wil. Show je vormen of bedek het voor de verkoeling. Kleed jezelf om je goed te voelen. Zorg dat je niet smelt.
Hoe krijg je een bikinilichaam? Trek een bikini aan. En zorg dat je niet gaat smelten.

Nu ga ik even verder met smelten

Ik hoop dat jullie nog genieten van het warme weer, ik ga afkoelen en kijken of ik de smog kan ontwijken. Als ik morgen niet gesmolten ben, zal er zaterdag weer een blog verschijnen. Geen idee nog waarover of waarom. Misschien over smelten of het weer.
Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, plog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden terugvinden, check hier!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest