Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 12: fietsen

door | 19 maart 2015 | Overige, WOT | 4 reacties


Fietsen ~ 1) Buitenactiviteit 2) Hobby 3) Karren 4) Lichaamsbeweging 5) Lichaamsoefening 6) Manier van reizen 7) Peddelen 8) Presteren 9) Pedaleren 10) Rijden 11) Rijden op de fiets 12) Sport of spel 13) Sport 14) Sportieve activiteit 15) Sporten 16) Trappen 17) Tak van sport 18) Wielrijden 19) Wijze van verplaatsen 20) Wijze van vervoer


Vanochtend heb ik mijn paarse pandamonster ingeleverd voor de APK en een grote beurt en de bandenwissel. Tja, wat moet dat moet.
“Wil je een auto of een leenfiets?” vroeg de man aan de telefoon. Pardon? Heb ik dat goed verstaan? Biedt mijn fijne dealer mij nu ook de mogelijkheid om een fiets als vervangend vervoer te kiezen?
“Doe maar een fiets,” zei ik een beetje flabbergasted.
Toen ik vanmorgen dus op de fiets naar mijn moeder zat voor een kopje koffie, voordeel van in dezelfde stad wonen, merkte ik hoe heerlijk ik het vind om te fietsen. Iets wat ik drie jaar geleden niet meer voor mogelijk hield, dat ik ooit nog zou fietsen. Maar nu: de wind in mijn wapperende blonde haren, de tranen in mijn ogen want wat was het koud vanochtend en een druppel aan mijn neus. Heerlijk!

Fietsen. Ik doe het te weinig

Maar ik wil echt weer meer gaan fietsen. Ook al word ik links en rechts ingehaald door senioren met trapondersteuning. Dat vind ik een uitdaging: ik ga er harder van trappen om ze in te halen (en dan volledig buiten adem, astmatisch hijgend weer ingehaald worden door een rustig ademende bejaarde). Geeft niet.
Fiets jij graag of pak je liever de auto? Of doet het je aan iets denken? Ik ben heel nieuwsgierig. Laat je reactie achter of schrijf een blog, maak een plog of vlog en post de link!
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.
De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen doorIrene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

4 Reacties

 1. Anna

  Nou, met de lente die met rasse schreden naderbij komt zal het er vast wel vaker van komen, fietsen. Zelf neem ik liever de benenwagen 😉

  Antwoord
  • Martha

   Prima Marjanne! Het kon niet beter 😀

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Zeg maar 'Pix' (@purepixelpassie) - DOE MEE. RT @drspee: #WOT deel 12: fietsen http://t.co/ca60GJO20J
 2. @broncoco_s - RT @marjanne56: “@purepixelpassie: DOE MEE. RT @drspee: #WOT deel 12: fietsen http://t.co/pwnxPGfEgv” < @LiesbethvBerkel jouw blog past…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest