WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 31: sterrenbeeld

door | 04 augustus 2016 | Overige, WOT | 4 reacties

Sterrenbeeld ~ 1) Constellatie 2) Door een groep vaste sterren gevormde figuur 3) Dierenriem 4) Grote Hond 5) Gemini 6) Gesternte 7) Grote Beer 8) Kleine Waterslang 9) Kleine Hond 10) Kleine Beer 11) Lyra 12) Libra 13) Maagd 14) Monument voor kampioenen 15) Orion 16) Oven 17) Octant 18) Pegasus 19) Pauw 20) Pisces 21) Ram 22) Raaf 23) Sextant 24) Slangendrager


Ik ben een boogschutter, ook wel Sagittarius. Mijn eigenschappen volgens het sterrenbeeld:

  • Optimistisch en vrij
  • Joviaal en goedgehumeurd
  • Eerlijk en recht door zee
  • Intellectueel en filosofisch

Maar ook:

  • Blind optimistisch en zorgeloos
  • Onverantwoordelijk en oppervlakkig
  • Tactloos en rusteloos

Ik vind dat humor, hoewel ik mezelf niet als onverantwoordelijk en oppervlakkig beschouw. Maar ik kan wel heel erg bot uit de hoek komen en ook houd ik ervan om mensen die ik goed ken te shockeren (dat is mijn Waterman ascendant). Ik geloof er niet in en toch kijk ik zo af en toe eens in mijn horoscoop wat er gezegd wordt voor die dag. Om het gelijk weer te vergeten.
sterrenbeeldEn toch.

Op mijn rug heb ik mijn sterrenbeeld laten zetten

Samen met die van mijn vader (linksonder, stier) en moeder (rechtsboven, kreeft). Omdat ze altijd achter mij stonden en nog steeds staan. Als een eerbetoon aan hun onvoorwaardelijke steun. Die slang is overigens mijn Chinese teken.
Dus misschien geloof ik er toch wel een heel klein beetje in.
En jij? Geloof jij wat je sterrenbeeld over jou te vertellen heeft of vind je het absolute onzin? Ik lees graag wat jij denkt terwijl ik onderweg ben naar het land van de Boogschutter. Fifi, let jij weer even een weekje op het huis? Woef!
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.
Het tattoowerk is van Erwin de Werd van Studio44Tattoos in Zoetermeer.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

4 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sterrenbeeld: #WOT deel 31 - StukjesStukjes - […] Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier…
  2. #WOT deel 31: sterrenbeeld - Mighty Musings - […] Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat daar een link achter…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest