Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 40: quote

door | 01 oktober 2015 | Overige, WOT | 3 reacties

quote

quoteQuote ~1) Aanhaling 2) Citaat 3) Evenredig aandeel

Het internet staat er vol mee: quotes van bekende wereldburgers en minder bekende mensen. En ook Pinterest wordt er mee volgehangen. Mensen houden van quotes.
Tenminste, dat is mijn beleving. Sommige mensen hebben een wand met bordjes waar citaten op geschreven staan, anderen (lees: ik) plakken hun koelkast vol met leuke quotes op magneetjes. Of je vindt ze op de toiletdeuren. Dan heb je wat te doen als je wat langer bezig bent daar. Kortom: quotes zijn niet meer weg te denken uit het leven.
Op dit moment is mijn favoriete quote:

Sometimes you win, sometimes you learn

Ik heb geen idee wie het heeft geschreven of gezegd. Maar hij is wel mooi. Zeker omdat hij deze week enorm van toepassing is. Het afgelopen weekend werd mij een bronzen plak omgehangen op het EK. Ik won.
Ik vond deze quote op een koelkastmagneet in Denemarken. Hij hangt nu dus op mijn koelkast.
Maar straks in december kunnen de rollen omgedraaid zijn. Dan is er een NK en dan is het best mogelijk dat ik niet win. En daar leer ik dan weer van.

Wat is jouw favoriete quote?

Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw favoriete citaat en wat dat citaat voor jou betekent. Weet je nog wanneer je het voor het eerst tegenkwam? Laat het me weten!
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.
De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Irene of 'Pix' (@As_ever_Irene) - De nieuwe #WriteonThursday (#WOT) staat online. DOE MEE.... “@drspee: #WOT deel 40: quote http://t.co/0NcSkPQOOE”
  2. #WOT deel 40: quote ~ MightyMusings.nl - […] De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door moi, vervolgens Hendrik-Jan de Wit en nu…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest