50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogs

Eigen werk


Door mijn hele huis slingeren boeken: er liggen twee grote stapels nog te lezen boeken op het tafeltje naast mijn bank, op mijn computertafeltje liggen een aantal studieboeken, op de salontafel ligt studiemateriaal en in mijn slaapkamer ligt op mijn nachtkastje ook nog een boekje.
Bij mijn computertafeltje liggen vooral boeken die ik gebruik voor het maken van wekelijkse taalposts, dus studieboeken Nederlands en lesboeken die ik heb overgehouden van mijn periode als docent in datzelfde vak. Op de tafel naast mijn bank liggen hobbyboeken en leesboeken voor een perfecte dag voor literatuur. Mijn studie online marketing ligt op de salontafel of op de bank, afhankelijk van mijn vorderingen in de studie en op mijn nachtkastje ligt een boekje met columns van Thomas van Luyn.
Dat leidt mij tot de vraag van deze week (een prachtig ongeluksgetal):

Hebben verschillende boeken bij jou verschillende plekken of hebben al je boeken één vaste plek?

Tja, ik ben echt heel nieuwsgierig hoe het er bij jouw thuis uit ziet. Beschrijvingen en foto’s zijn van harte welkom! Laat je reactie met link achter en ik kom op bezoek! Mocht je nog ideeën hebben voor vragen, dan houd ik mij ook van harte aanbevolen. En morgen mogen jullie bij mij op de virtuele koffie in een plog.

4 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. #50books vraag 13: veel, vooral veel - StukjesStukjes - […] #50Books was een initiatief van Peter Pellenaars wat dit jaar is overgenomen door @drspee. Vraag 13 uit deze #50books-serie…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Klik op de foto om WhatsApp te openen op je mobiel of computer en stuur mij een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?