Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 28

door | 13 juli 2014 | Boeken, Overige | 7 reacties

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogsSommige schrijvers, ik noem geen namen *kuch H v R kuch*, doen altijd een behoorlijke portie seks in hun boeken. Dat stimuleert ook de verkoop. Vorig jaar was er een hele hype rondom de 50 tinten-trilogie die bijna een nieuw genre in het leven riep: de zogenaamde mommy-porn. Boeken die kennelijk vooral door moeders gelezen werden, vandaar de naam.
Natuurlijk zijn er nog de Bouquetreeksromannetjes. De wegleesvakantieboekjes die voor een paar euro bij de supermarkt te vinden zijn en die volgens een vast stramien worden geschreven: zij vindt hem leuk, hij haar niet, dan vindt hij haar wel leuk, maar zij hem niet meer en dan gebeurt er iets waardoor ze op elkaar aangewezen zijn en dan ontvlamt de liefde aan beide kanten, ze overwinnen de situatie en aan het einde krijgen ze elkaar toch. En nee, ze krijgt geen diclofenac bij haar bloedverdunners en een instabiele thoracale wervelfractuur.
Maar volgens mij zijn er betere scenes in boeken waar je rode oortjes van krijgt. Vandaar deze keer de 28e vraag:

Van welke boekfragment kreeg jij rode oortjes?

Je hoeft niet uit te leggen waarom natuurlijk (mag wel). Ik ben heel benieuwd naar jullie rode oortjes scenes. Laat je link achter in de reacties onder dit blog. Heb je suggesties voor andere vragen, dan mag dat natuurlijk ook. Graag zelfs!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

7 Reacties

 1. Mitchell Grootscholten

  Ha Martha, van het lezen van een boek krijg ik geen rooie oortjes. Hooguit misschien een fantasie of dat zou ik ook wel eens willen doen. Hier nog een paar suggesties. 1) Die ene leuke collega. 2) Die kwal van een leidinggevende 3) Je schoonmoeder/dochter/vader/zoon 4) en weer sta ik in de rij vd supermarkt die het langst duurt, hebben jullie dat nou ook? 5) Vakantiepret.
  Succes!

  Antwoord
  • Martha

   Wat leuk dat je antwoordt! Ik ken de scene niet, maar jou kennende is het vast heel geil rooie oortjes waardig 😉

   Antwoord
   • Jazper

Trackbacks/Pingbacks

 1. Opwindende poëzie – #50books | De wereld van Hendrik-Jan - […] is het antwoord op vraag 28 van het blogproject #50books. #50books is een initiatief vanPeter Pellenaars. Martha […]
 2. Opwindende po√´zie – #50books | De wereld van Hendrik-Jan - […] is het¬†antwoord op vraag 28¬†van het blogproject¬†#50books. #50books is een initiatief vanPeter Pellenaars.¬†Martha […]
 3. #50books: Rooie oortjes van een boek | Tekstbureau DrsPee - […] #50books vraag 28 13 juli 2014 […]
 4. #50Books; Vraag 28 / 2014 - Mighty Musings - […] @DrsPee verzorgt sinds begin dit jaar de #50Books vragen: […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest