Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Een blog over seks

door | 13 juli 2014 | Overige, Persoonlijk | 2 reacties

hibiscusbloem, loombandjes

loombandjes in plaats van seksEen van de bijwerkingen van de operatie die ik heb gehad, is dat mijn hormonen mij weer kunnen vinden. En dat zal ik merken ook, moeten mijn hormonen gedacht hebben.
Het is een misverstand dat dikke mensen meer van seks genieten: natuurlijk is het zo dat er meer vast te pakken is, maar dat wil niet automatisch zeggen dat dikke mensen er meer van kunnen genieten. Een van de bijverschijnselen van morbide obesitas is dat je libido verminderd aanwezig of zelfs afwezig is. Je lichaam is zo bezig met het in stand houden van zichzelf, dat het helemaal vergeet om van seks te genieten. Dus dan doe je maar alsof je geniet. Denk aan Meg Ryan in die diner in de film When Harry met Sally. Ja, die ene scene. Dat verminderde libido is een co-morbiditeit, net als bijvoorbeeld astma en smetplekken een co-morbiditeit bij morbide obesitas zijn.
Maar ja, nu ben ik dus geopereerd. En nu weten de hormoontjes mij weer te vinden. Dat betekent dat ik, om het plat te zeggen, al geil kan worden van een pakje boter. Niet iedere dag, maar redelijk vaak. Ik ga mijn tweede puberteit in. En bij gebrek aan een minnaar, ga ik me op andere manieren bezighouden.

Met loombandjes! Hahaha

hibiscusbloem, loombandjesIk vermaak me prima met die elastiekjes. Het is net punniken en haken door elkaar. Lekker fröbelen. Natuurlijk kan ik ook iets anders fröbelen, maar ik houd het netjes: mijn moeder leest mee.
Kitty Kilian van de blogacademie heeft daar ook een leuk blog over geschreven. Ik had vanochtend een gesprek met haar op Twitter. In haar blog van vandaag schreef ze over het feit dat ze niet over seks schrijft. Ondertussen doet ze het wel. Ik twitterde het volgende aan haar:
 

Ja, twee keer: één keer voor mij en één keer voor mijn zusje. Meer niet want getsie! Dat is niet iets waar je aan wil denken, als dochter.
Dus ik overwin weer een stukje van mezelf en schrijf over mijn eigen libido. Want dit is ook een onderdeel van mij op dit moment. En nu ga ik iets voor mezelf doen.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

 1. Mitchell Grootscholten

  Ha Martha, Ik heb je blog gelezen. Hij is bijzonder gedurfd. Mijn respect dat je dit durft te bloggen. Dat is jezelf wel helemaal bloot geven.

  Antwoord
 2. carel

  weet je, ik ken je moeder niet maar ze heeft vast wel geoefend voor ze aan dietwee keer begon;-)

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. #WOT 29: Smelten | Tekstbureau DrsPee - […] Een blog over seks 13 juli 2014 […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest