WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 50

door | 14 december 2014 | Boeken, Overige | 1 reactie

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogsNog twee weken en dan zit het erop. 52 vragen over boeken, waarbij ik vaak pas op het laatste moment inspiratie kreeg voor de vraag die ik op zondagochtend stelde. Ik laat jullie alvast rustig aan het idee wennen dat ik het stokje graag wil doorgeven aan iemand anders voor 2015. Als iemand het wil overnemen, dan is dat helemaal geweldig, zo niet, dan is het ook goed. Ruim honderd vragen over boeken door Peter en mijzelf is waanzinnig veel.
Voor de laatste week, op 28 december, zou ik graag in de loop van de komende twee weken jullie vragen willen verzamelen, zodat ik in de laatste #50books vraag daar iets moois mee kan doen. Je mag ze op Twitter achterlaten met een mention naar mij, maar ook hier onder dit blog.
Maar nu, op naar de vijftigste vraag!
Gelijk maar weer met de deur in huis vallen:

Kijk jij boekenprogramma’s op tv of luister je ze op de radio?

Er is maar één boekenprogramma op tv, tenminste, eentje die ik ken en dat is op zondagochtend om 11.20 uur VPRO Boeken op Nederland 1. Daarin worden een aantal boeken besproken die net uit zijn. Op de radio zullen er wellicht meer zijn, maar het enige programma dat ik ken is op radio 1 op de zaterdag rond half elf: in de Tros Nieuwsshow worden iedere week nieuwe boeken besproken door wisselende recensenten. Misschien ken jij nog andere boekenprogramma’s die je me kunt aanraden. Als je ze tenminste luistert, want dat is de vraag van deze week.
Laat een link naar je blog, of je reactie, achter in de reacties onder dit blog en ik lees het weer graag.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest