Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Blogreview in #blogpraat

door | 24 juni 2013 | Bloggen, Overige | 0 Reacties

Goudenregen
Vanavond tussen 20.00 en 21.00 wordt mijn blog gereviewd bij #blogpraat. Ik vind dit heel spannend. Het is toch alsof je kindje opbouwende kritiek gaat krijgen.
Mijn blog gaat over mij, wat ik meemaak en wat ik denk en voel en doe, maar ik schrijf er ook verhalen. Fictie. Zoals de verhalen over Gino (1, 2 en 3) en een moordverhaal dat nog niet echt af is. Daar komt dus nog een vervolg op.
Op zondag doe ik mee aan #50books van Peter Pellenaars (aka @petepel) en op donderdag doe ik mee aan #WOT (write on thursday) van Irene (aka @pixelprinses). Op dinsdag schrijf ik een stukje over een taalkundig onderwerp. Ik ben namelijk neerlandica en ik ben docent Nederlands, dus ik schrijf graag over taal.
De overige dagen verzin ik zelf iets om over te schrijven. Sinds begin dit jaar doe ik mee aan #iederedagbloggen. Vandaar dat ik iedere dag blog.
Ik heb wel een paar vraagjes. Voel je vrij om ze te beantwoorden in de reacties of vanavond in #blogpraat als het mijn beurt is:

  1. Wat voor gevoel roept de lay-out bij jullie op?
  2. Zijn er dingen die je mist in mijn design of sidebar?
  3. In de statistieken doen mijn persoonlijke verhalen het altijd heel goed. De verzonnen verhalen doen het ook leuk, net als de taalblogs. Vind je dat er genoeg balans is op mijn blog? Of moet ik meer naar een onderwerp/thema gaan?

Ik ben zeer benieuwd naar jullie antwoorden. Alvast superbedankt voor jullie reacties 🙂

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest