WhatsApp
Telefoon

Zeg maar Dag tegen het pesten

door | 19 april 2019 | Persoonlijk | 2 reacties

Drie mededelingen: het is vandaag de dag tegen het pesten. Het interview met mij in de Grazia ligt tot 23 april 2013 in de winkel. Mijn boek #ikbengepest is alleen vandaag nog tegen verzendkosten te bestellen.

Vandaag is de dag tegen het pesten. De dag die bewust moet maken dat pesten echt niet meer kan. Dat het een veel grotere impact heeft op je leven dan je kunt denken. Als je het geluk hebt gehad dat je een fijne jeugd had zonder gepest te zijn, dan is het bijna niet voor te stellen hoe het jaren later nog kan voelen als je wel gepest bent.
Voor iedereen die zegt: “Het was een grapje, ik heb nooit iemand gepest,” dat is niet aan jou om te beoordelen. Het perspectief hiervan ligt bij degene die het ondergaat. Als die het ervaart als pesten, dan is diegene gepest. Punt.

Dag tegen het pesten voor bewustwording

Laten we met ons allen een halt toeroepen aan pesten. We moeten bedenken hoeveel schade het oplevert. Niet alleen psychisch, maar ook economisch. Als we ons dat realiseren en als we dat duidelijk kunnen maken aan scholen en overheid, dan wordt er vast veel meer aan gedaan.
Daarom wil ik het taboe doorbreken. Daarom zeg ik: #ikbengepest. En ik ben er sterker uitgekomen. Ik durf er nu zelfs voor uit te komen dat het mij gebeurd is. Dat ik slachtoffer WAS van pesten. Nu niet meer. En dat laat ik zien in mijn interview in de Grazia dat tot 23 april 2013 in de winkels ligt. Alvast een voorproefje lezen kan door op deze link te klikken.
Omdat het vandaag de dag tegen het pesten is, kun je mijn boek #ikbengepest alleen vandaag nog tegen verzendkosten aanschaffen! Overigens is mijn boek geen ‘treurig kijk ik eens zielig zijn boek’, maar een boek vol van overwinningen, schrijftechnieken en verhalen die mij geholpen hebben mijn pesters te overwinnen. Het is een boek om uiteindelijk vrolijk van te worden.

Ja ik wil je boek kopen!

Dag tegen het pesten, WIN-methode, #ikbengepest

 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

 1. Merjem

  Het is een ontzettend mooi boek! En goed geschreven!

  Antwoord
  • Martha

   Dank je wel Merjem!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest