Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

In dromenland gekke dingen doen

door | 20 september 2013 | Overige, Verhalen | 2 reacties

winkel

Als dit blog automatisch live komt, lig ik met mijn snufferd in een kapje te ademen om onder narcose te komen. Ik ga lekker naar dromenland toe. En als ik het daar dan toch over heb, over dromenland, kan ik misschien wel een genante droom met jullie delen. Ik lig toch te slapen.

In dromenland gebeuren mij de meest gekke dingen

winkelAfgelopen weekend was ik in een superchique make-upwinkel. Om daar make-up te mogen kopen, moest ik bij de ingang mijn kleding achterlaten. Vreemd genoeg deed ik dat. Naakt liep ik door de winkel en bekeek de oogschaduw en de nagellak. Het waren allemaal superdure merken die ik toch niet had kunnen betalen, maar ik bleef maar kijken of ik dat ene mooie kleurtje kon vinden.
Ik geef erg weinig om make-up, maar nu, in mijn dromenland, was het van levensbelang om de juiste kleur te zoeken. Koortsachtig zocht ik dus door de bakken met verschillende kleuren, maar de juiste kleur was er niet bij. Ik ging door naar de nagellak en liet de bak met oogschaduw maar even voor wat het was.
Als ik nagellak op heb, dan heb ik in het wakende leven echt het idee dat mijn nagels stikken, maar ook hier was het weer van levensbelang om de juiste te vinden. Uit een klein bakje op de bovenste plank, waar ik met een ladder bij kon, vond ik een zwarte kleur die met witte lichtgevende strepen werd afgewisseld. Voordat ik het flesje kon pakken, werd ik van de ladder afgehaald en moest ik bij de bedrijfsleider komen. Ik voelde me erg onbeschermd zo in mijn geboortekostuum, maar ik sjokte achter de assistent de trap op.
De bedrijfsleider zat naar mij te kijken op de videobeelden: hoe ik binnenkwam, mijn kleding uitdeed, de ladder opklom en weer af ging en hoe ik naar zijn kantoor sjokte. Toen ik dat zag, werd ik ontzettend boos. Nog voor hij ook maar iets kon zeggen, zag ik mijn kleren liggen en trok ze aan. Ondertussen schold ik de man de huid vol: hoe hij het in zijn hoofd haalde videobeelden van mij te maken en hoe ontzettend onbeschoft ik hem vond. Ik schreeuwde mezelf helemaal schor.
De bedrijfsleider keek me aan en zei niets. Ik eiste dat ik dan in ieder geval de juiste kleuren make-up mee zou krijgen. De kassameisjes stonden bij de deur en gaven mij de juiste kleuren gratis mee en ik mocht gaan.
Ik hoop dat ik in dromenland deze winkel volgende keer mag overslaan.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

  1. Liesbeth

    Bijzonder. Nu ben ik geen dromenduider dus ik durf er niets van te vinden! Lach er maar om als je wakker wordt en je Nieue Leven begonnen is. De grote stap is gezet, je bent een kanjer! En morgen lekker naar huis. Sterkte met deze dag, zal vast nuet leuk zijn. Maar hij gaat om en morgen wordt het beter!

    Antwoord
  2. Anna

    Rare droom *glimlach*

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest