Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Mijn bucketlist

door | 15 mei 2013 | Overige, Persoonlijk | 6 reacties

Aurora borealis bron
Een bucketlist is een lijstje met dingen die je graag zou willen doen. Er zijn een aantal dingen die ik graag zou willen doen. Ik wilde schrijven: “voor ik sterf”, maar dat klinkt zo…. definitief. Dus dat schrijf ik niet. Maar de wensen zijn er wel.

 1. Een van mijn wensen is zelf, in levenden lijve, het Noorderlicht zien op de Poolcirkel. Dat wil ik al zo lang dat het bijna fysiek pijn doet.
 2. Mijn andere wens is naar Egypte gaan en de piramides zien. Ergens vind ik het nog steeds raar dat piramides op deze manier geschreven moet worden. Ik ben meer van de versie pyramides. Zo vind ik ook dat je nog steeds praeses in plaats van preses en phoenix in plaats van feniks moet schrijven. Maar dit terzijde.
 3. Mijn derde ding is dat ik graag wil leren motor rijden. Lekker tussen de file door kunnen rijden, terwijl al die auto’s stil staan. Stoer.
 4. Verder wil ik graag nog een keer naar Japan, wel met een georganiseerde reis, want dan zie je toch meer dan wanneer je alleen gaat.
 5. Genoeg tijd om alle boeken op mijn to-read lijstje te lezen en ook degenen die niet op het lijstje staan, maar wel op de stapel liggen.
 6. Een grotere prijs in de Staatsloterij winnen op een 1/5 lot. Het hoeft niet veel te zijn. Ik ben al heel gelukkig als ik 1/5 van een ton win. En zelfs met 20% van 10.000 euro ben ik al heel blij. Ik vraag niet veel…
 7. Een spreekwoord zegt dat je bij weinig geluk in het spel, wel veel geluk in de liefde moet hebben. Helaas is ook daar nog niet heel veel voor mij weggelegd. Datingsites hebben ook nog niet geholpen dus als de loterij niet lukt, mag ik dan een leukerd tegenkomen?
 8. Een eigen boek schrijven. Wie wil dit nou niet? Ik geloof dat zestien miljoen Nederlanders een boek willen schrijven. Maar ik wil een boek schrijven waarvan iedereen zegt: “Wow, dat moet je echt lezen!” en dat ik dan honderdduizenden keren over de toonbank ga!
 9. Ik wil ook graag mijn zusje zien trouwen. Mijn schoonbroer moet dus wel een beetje opschieten! Prik ‘ns een datum joh!
 10. Deze bucketlist over een jaar of vijf tot tien teruglezen en kunnen zeggen dat ik 50% heb kunnen doen en dan aanpassen met nieuwe dingen die ik nog wil doen.

Met dank aan Mary Sjabbens die met het idee kwam om zo’n lijstje te maken.

 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

6 Reacties

 1. Irene

  Haha. We hebben écht wel een boel gemeen. Zoals Egypte en Japan. Ja, zelfs leren motorrijden. Daarnaast klinkt ‘t winnen van de loterij me ook geweldig in de oren. Hoeft niet de Jackpot te zijn idd. Mag ook een klein percentage ervan 😉

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest