Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Positieve trillingen dag 5

door | 31 juli 2014 | Overige, Persoonlijk | 2 reacties

visitekaartjes

IMG_0002Iedere dag deze week komt er een blogje online met positieve trillingen. Vandaag dag 5 van 7. Leuk als je meedoet, haak gewoon aan en deel je positieve vibes. Natuurlijk gaat het niet alleen om het delen, maar ook om jezelf bewust te maken van het feit dat hoe verschrikkelijk kl*te je dag ook is, er zijn altijd wel een paar positieve dingetjes te benoemen.
Nummer 1: Vandaag heb ik mijn kast met dvd’s uitgeruimd en in een Excelsheet gezet. Het werd de hoogste tijd. En nu verkoop ik ze. Dat zie je hier.
Nummer 2: Vandaag gaf ik ook mijn laatste bijles Nederlands aan een Amerikaans meisje. Het is een heel slim meisje dat nu in ieder geval een basis heeft en iets beter beslagen ten ijs komt straks op haar nieuwe school in het voortgezet onderwijs. Ik ben ontzettend trots op wat zij heeft bereikt in de korte tijd dat ik haar heb lesgegeven. Ik ben benieuwd hoe zij het verder zal redden. Aan ieder einde zit ook een nieuw begin. Stoppen met de bijlessen betekent ook dat ik meer tijd heb voor acquisitie en ruimte heb voor interessante nieuwe opdrachten!
Nummer 3: Die derde vibe is er één die met mijn blog te maken heeft: gisteren was het blog van dag vier mijn zeshonderdste blog. Dat betekent dat dit blog inmiddels nummer 602 is. En dat is iets wat ik bereikt heb en waar ik enorm trots op ben. Ik heb dit nog nooit voor elkaar gekregen: 600 blogs. Poehee!
En nu weer door met de buikspieren. Nog twee dagen: vandaag en morgen en dan is de challenge voorbij. Dus jullie weten alvast één positieve trilling van morgen!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

  1. Mitchell Grootscholten

    600 blogs. Wow, mooie mijlpaal!

    Antwoord
  2. Anna

    Helemaal zo positief, wat natuurlijk de bedoeling is. Gisteren heb je behoorlijk wat gepubliceerd en kon ik niet meer volgen… zo voelde het toch. Wat vandaag tot positief effect had dat ik dit blogstukje kon komen lezen. 😀

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest