WhatsApp
Telefoon

Positieve trillingen dag 6 en 7

door | 02 augustus 2014 | Overige, Persoonlijk | 3 reacties

positieve trillingen

Vandaag doe ik twee dagen. Het kwam er gisteren niet van. Dat zal ik dan moeten inhalen met een dubbel positief trillingen blog. Geen probleem, het geeft me nog steeds energie om die positieve dingen op te schrijven.

Dag 6

musjesNummer 1: Een heerlijke lunch werkbespreking met Petra op Kijkduin. We zaten bij ALTRO waar de cappuccino lekker was en de lunch overvloedig. En we hebben ook nog gesproken over werk. Dat ook.
Nummer 2: ‘s Avonds had ik een fijn gesprek met vriendin L. Wat is het soms toch prettig om een passagier in de auto te hebben.
Nummer 3: Ik kondigde het donderdag al aan, maar nu is het officieel. Ik heb vrijdag mijn abchallenge gehaald! De laatste keer bestond uit 125 situps, 200 crunches, 65 leg raises en 2 minuten planken. En ik heb nu een partij buikspieren! Ze zitten alleen nog steeds een klein beetje verstopt.

Dag 7

Nummer 1: Ondanks dat ik gisteren verbrand was na de werkbespreking, had ik er vandaag geen pijn van. Normaal gesproken verbrand ik heel snel en word ik knalrood en heb ik een paar dagen pijn. Nu dus niet en dat vind ik positief.
positieve trillingenNummer 2: Vanmiddag heb ik 1800 loombandjes gesorteerd. Ik heb die uitgezocht en in de verschillende bakjes van mijn loombandjesdoos gedaan. Ik was er wel even mee bezig, maar toen het klaar was, voelde het wel goed. De bakjes waren weer vol en ik kan lekker loomen!
Nummer 3: ik heb zeven dagen lang positieve trillingen opgeschreven! Meestal ben ik niet zo goed in het volhouden van dat soort uitdagingen maar het is me gelukt! Joepie!
Mocht je denken: wat leuk die positieve vibes. Dat wil ik ook! Ga dan gerust je gang. De opdracht is zeven dagen lang drie positieve dingen opschrijven die je hebt meegemaakt. Officieel moet je dan ook nog twee andere mensen aanwijzen om dat ook te doen, maar daar heb ik de hand mee gelicht. Dus voel je vrij om het over te nemen. Of niet. Dat mag ook.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

  • Martha

   Ja hè, maar zo heb ik ze niet genoemd. Lichtpuntjes zijn van Marloes van Zoelen 🙂

   Antwoord
 1. Mitchell Grootscholten

  Toppie!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest