Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Synchroon kijken – de foto’s

door | 25 mei 2015 | Bloggen, Overige | 2 reacties

2015-05-18 21.05.56

Afgelopen week deed ik mee aan synchroon kijken. Een initiatief van Else Kramer die sinds 2013 dit project organiseert. Een week lang kijken een flink aantal mensen tegelijk naar een en hetzelfde thema en plaatsen daarvan foto’s op de verschillende sociale media, waarna alle foto’s op een pinboard van Pinterest (een fotowebsite, soort van Instagram maar dan anders) geplaatst worden.
Ik deed dit jaar ook mee en plaatste iedere dag een foto op Twitter. Omdat ik het leuk vind om mijn foto’s nog eens te plaatsen op mijn blog, ga ik jullie daar nu mee lastig vallen.
En voor de fotografen onder mijn lezers: ze zijn gemaakt met de camera van een iPhone 6 en zeer amateuristisch. Ik dek mezelf vast in tegen jullie kritiek, want compositioneel zal er ook wel wat op aan te merken zijn ;).
Complimenten hoort dit amateurtje natuurlijk ook graag.

Dag 1 – Licht

Licht vind ik wel een van de mooiste thema’s, daarom wat meer foto’s dan bij de andere dagen.

Dag 2 – stippen

Stippen synchroonkijken

Stippen van de vleugel van een vlinder

Dag 3 – snelheid

Gebarentaal snel synchroon kijken

Twee vingers van rechts naar links is ‘snel’ in gebarentaal

Dag 4 – waarde

waarde synchroon kijken

De waarde van een ketting met hanger

Dag 5 – ogen

ogen synchroon kijken

Ogen in de achteruitkijkspiegel

Dag 6 – rood

rood synchroon kijken

Rode sok in de witte was

Dag 7 – from where I stand

From where I stand - synchroon kijken

Voetjes op het balkon

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Martha Pelkman (@drspee) - Synchroon kijken - de foto's http://t.co/NeGf7wFxgi

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest