Van 1 tot en met 7 juli doe ik mee aan de foto-opdrachten van Else Kramer. Ik deel deze onder de hashtag #synchroonkijken op Instagram, Pinterest en Twitter. Ik doe dat apart op Facebook, want daarvandaan kun je niet pinnen. Er schijnen inmiddels duizend deelnemers te zijn, misschien al meer. Zo leuk dat zoveel mensen naar dezelfde opdracht kijken op hun eigen manier.
Hieronder staan de foto’s die ik heb gemaakt. De opdracht van dag 1 was sokken fotograferen, dag 2 was foto’s maken van iets wat je zelf gemaakt had en dag 3 was zomer. Hoewel het vandaag hier in het Haagse toch wel erg grijs is geweest.


 
Zondag deel ik de volgende vier foto’s 🙂

3 Reacties

 1. Liesbeth

  Wat een leuk project hè. Voor mij een prachtige aanleiding om iedere dag te bloggen, dat kreeg ik nog niet voor elkaar. Dit inspireert!

  Antwoord
  • Martha

   Dank je wel. Hij is leuk he :). Ik ben er onwijs blij mee!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Martha (@drspee) - #synchroonkijken op mijn blog: http://t.co/EwRdyoOOE1

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Klik op de foto om WhatsApp te openen op je mobiel of computer en stuur mij een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?