WhatsApp
Telefoon

Talent ~ #WOT deel 8

door | 21 februari 2019 | WOT | 4 reacties

Talent voor muziek

Talent ~ 1) Aangeboren aanleg 2) Aangeboren begaafdheid 3) Aangeboren gave 4) Aangeboren geschiktheid 5) Aangeboren vernuft 6) Aanleg 7) Aanleg van nature 8) Begaafdheid 9) Bekwaamheid 10) Bekwaamheid tot iets 11) Bijzondere aanleg 12) Capaciteit 13) Een natuurlijke begaafdheid 14) Eigenschap 15) Eigenschap bij geboorte meegekregen 16) Gave


Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een talent heeft, waar hij wat mee kan doen. Of zij. Mijn talent is schrijven, verhalen vertellen en websites bouwen. Dat vind ik zelfs ook leuk om te doen en ik kan er mijn centen mee verdienen. Dat is ook een leuke bijkomstigheid. Ik vind het belangrijk dat ik mijn talent kan inzetten om er mooie dingen mee te doen voor anderen.
Het mijne ligt vooral niet op het gebied van organiseren en opruimen. Ik ben echt een sloddervos en je zult hier altijd wel iets vinden dat niet op zijn plek ligt. Opruimen is echt iets waar ik een vreselijke hekel aan heb. Net als bij organiseren. Ik ben van de grote lijn en laat de details liever aan iemand anders over, tenzij ik het veel te leuk vind om zelf te doen. Zo kan ik me bij websites helemaal verliezen in een pixel die op de verkeerde plek staat. En natuurlijk ben ik met teksten een echte kommapiraat.

Wat is jouw talent?

Iedereen heeft een talent. Maar ik ben heel nieuwsgierig naar dat van jou. Wat is jouw talent? Mag je graag zingen of ben je meer creatief en maak je graag mooie schilderijen? Of kun je juist heel goed sporten? Misschien ben jij iemand die beter kan luisteren? Deel je talent door een link of reactie achter te laten.
WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over mee kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment dat je wil instappen. Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

4 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Talent: #WOT 2019, deel 8 - Stukjes - […] Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest