WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 1: vooruitzicht

door | 03 januari 2013 | Overige, WOT | 8 reacties

Vooruitzicht ~ kans, perspectief, uitzicht, verschiet, verwachting
De verwachtingen zijn wat mij betreft weer hoog gespannen: vanavond begint Wie is de mol? Het mooie is dat ik het programma dit jaar ook op het normale tijdstip kan volgen omdat ik geen andere verplichtingen heb vanavond. Ook kan ik nu de tweets volgen met de #widm.
De molIk ben benieuwd naar de opdrachten die de kandidaten moeten uitvoeren, wie er als eerste moet vertrekken, waar ze naar toe geweest zijn. En natuurlijk de hoofdvraag: Wie Is De Mol? Wie er wint, vind ik eigenlijk nog het minst belangrijke van het spelletje.
Ik volg De Mol al sinds het allereerste begin in 1999. En iedere keer was het spannend: wie is de mol, welke opdrachten moeten ze doen en welke kunstjes flikt de mol om ze te saboteren?
Nog leuker was het toen er ineens een oud-studiegenootje van mij meedeed in 2003. Zij bleek ook nog eens de mol te zijn in dat jaar! Dit was gelijk ook het laatste jaar dat onbekende Nederlanders het spel speelden. Vanaf 2004 werden het min of meer bekende Nederlanders.
Min of meer BN’-ers omdat ik van de kandidaten van dit jaar alleen Joep van Deudekom zo op het eerste gezicht ken. Als ik de lijst bekijk, dan zie ik dat ik er nog twee van naam ken. Weer een lijst met voor mij onbekende bekende Nederlanders dus. Maar dat mag de pret niet drukken. Er liggen voor mij in ieder geval dertien leuke, spannende weken in het verschiet!
 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

8 Reacties

 1. Raymond

  Ik ben in 2003 gaan kijken met de vierde serie en heb daarna onmiddellijk de drie voorgaande edities gekeken want ik raakte helemaal verslaafd aan de serie. Elise blijft voor mij ook dan Dé Mol want niet alleen was ze de eerste die ik zag maar niemand daarna was ook zo niet de Mol zeg maar. Ik had het zo ontzettend niet zien aankomen 🙂
  Hoewel ik de vijfde serie, de eerste met bekende Nederlanders, ook erg leuk vond blijf ik het jammer vinden dat ze gewisseld zijn naar (onbekende) bekende Nederlanders. De eerste vier edities blijven met afstand mijn favoriete.
  Maar! Ik zit vanavond weer voor de buis en dan doe ik weer mee. Meezuchten over kandidaten die overduidelijk zitten te mollen of gewoon niet erg goed zijn 🙂 Roepen tegen de tv dat die pot dit jaar eens een keer moet stijgen want dat gaat ook niet geweldig en natuurlijk lekker genieten. Want wie is de Mol en wie gaat winnen?

  Antwoord
 2. carel de mari

  nog nooit gezien en ook dit jaar zal daar weinig van komen, ik heb andere bezigheden in het vooruitzicht

  Antwoord
 3. Irene

  Grappig. Ook ik heb die serie nog nooit gezien…, misschien toch eens kijken. Dank!

  Antwoord
 4. Aimee

  Ik vroeg me af wat een WOT is. In mijn door internet gecorrumpeerde zieltje is het een wall of text, maar daar voldoet jouw stukje niet echt aan aan.

  Antwoord
  • drspee

   Klopt. WOT is de afkorting van Write on Thursday. Een iniatief in de blogwereld waarbij je iedere donderdag een woord voor je kiezen krijgt, waar je een stukje over kunt schrijven. Heel behulpzaam als je eens geen inspiratie hebt om te bloggen 😉

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest