Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Live samenwerkdag voor je website

Eindelijk tijd voor je site!

20231117-Samenwerkdag-_AR49319-1-SocialMedia1500-sRGB-Ardito

Heb je genoeg van eindeloos uitstellen en gefrustreerd turen naar je website?

Of wil je nu eindelijk eens aan de slag met het maken van die salespage? Heb je nog een aantal producten in je website te zetten of wil je je Over mij pagina aanpakken? Heb je iets technisch wat je toe wil voegen en kun je daar wat ondersteuning bij gebruiken? Wil je eindelijk eens een aantal blogs schrijven en inplannen maar kom je daar niet aan toe?

Dan is deze samenwerkdag precies wat je nodig hebt!

Door mee te doen aan deze dag werk je aan je website onder begeleiding van een ervaren websitebouwer. Je lost direct technische problemen op en je creëert rust in je hoofd omdat je een dag dedicated aan je site kunt werken zodat je een aantal items van je to-dolijst kan schrappen.

En je werkt natuurlijk aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf.

Ja dit wil ik!

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Martha Pelkman en ik werk al sinds 2006 met WordPress. Eerst als blogger in mijn privé-uren, sinds 2014 als zelfstandig ondernemer. In die tijd heb ik ongelooflijk veel geleerd over de technische aspecten van websites. Het leukste vind ik het om jou te helpen met het koppelen van bijvoorbeeld Mailchimp, LaPosta, iDeal of andere technische zaken, maar ook binnen je website vind ik het interessant om oplossingen te vinden voor zaken waar jij tegenaan loopt.

Herken je dit?

Zelfstandig ondernemers vinden het lastig om eindelijk eens tijd te nemen voor hun bedrijf en hun website en eens een keer niet aan hun klanten te denken.

Regelmatig stuur ik mijn bonnen voor de btw-aangifte pas op het laatste moment aan mijn boekhouder, omdat werken voor mijn klanten belangrijk voor me is en ik hen graag van dienst ben. Vaak zit ik dan ‘s avonds of in het weekend de administratie te doen. Als jij je daarin herkent, dan is deze dag ook echt voor jou bestemd!

Wat mag je verwachten van deze dag?

Samen gaan we aan de slag met jouw website. Met andere ondernemers die er precies hetzelfde in staan, werken we aan onze websites. Er is ruimte om even te sparren met elkaar over teksten of andere ondernemers zaken. En natuurlijk kun je lekker met elkaar netwerken. Er zijn maximaal 5 plekjes te vergeven!

Natuurlijk krijg je persoonlijke begeleiding van mijzelf: ik help je met tips en tricks voor het maken van pagina’s, teksten en technische ondersteuning. Het mooie van deze dag is dat je niet op antwoord hoeft te wachten van je webbouwer, je hebt gewoon een webbouwer bij de hand die je voorziet van de informatie die je nodig hebt!

Kos da?

Voor een hele dag lekker werken aan je site, met een lekkere lunch, koffie, thee en frisdrank (en natuurlijk ook water), vraag ik slechts €111 ex btw. En natuurlijk houd ik rekening met eventuele dieetwensen, voedingsallergieën en -intoleranties.

Wanneer en waar en wat?

Iedere een-na-laatste vrijdag van de maand kun je je inschrijven voor een samenwerkdag. Check alle mogelijkheden hieronder:

Selecteer een datum:

Pin It on Pinterest