Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Over mij

Ik ben die ene links op de foto

20231117-Samenwerkdag-_AR49262-1-SocialMedia1500-sRGB-Ardito-zw

Wie is Martha?

Tijdens mijn studie Nederlands maakte ik kennis met de praktijkstudie Journalistiek & Nieuwe Media. Misschien wel tot mijn eigen verbazing trok nieuwe media me meer dan journalistiek. De eerste website die ik maakte was een site over Nederlandse cabaretiers (voor de nerds: in Frontpage 4.0). Zo combineerde ik mijn voorliefde voor taal en online. En dat doe ik nog steeds. Ik maak websites en werk als (eind)redacteur.

Mijn kennis en ervaring op het gebied van taal en websites zet ik graag voor jou in, zodat jij een doelgerichte en converterende website kan laten zien aan jouw klanten.

Mijn visie

Internetbureau DrsPee adviseert, onderhoudt en realiseert op intuïtieve en verbindende wijze websites voor zzp‘ers die op zoek zijn naar een website die hun visie uitdraagt en hun doelen voor die website en hun bedrijf realiseert, waardoor de gewenste klanten worden aangetrokken en het bedrijfsresultaat verbetert.

Drs.Pee_MarthaPelkman_BorisCRemersFotografie_009

Uit ervaring

Veel zaken kan ik uit ervaring beschrijven. Wil je weten waar ik vandaan kom en wat ik heb meegemaakt? Kijk dan deze video van mijn ‘talk’ die ik deed in de Lourdeskerk van Scheveningen op 18 juni 2021.

Kort overzicht van Martha

1977

Ik had er geen zin in, maar het schijnt dat ik toch geboren moest worden. Op het moment dat dit gebeurde, kwam de zon door.

2004

Afgestudeerd als neerlandica. Ik ging de wereld veroveren met mijn uitstekende kennis van spelling en grammatica

2014

Ik was klaar met werken voor anderen en besloot voor mijzelf aan de slag te gaan. Mijn werkgever is ook best streng soms…. 😉

Leesbril

Ik wil nog steeds niet, maar ik vrees dat ik mijn Word Document niet meer groter kan zetten. Ik zal eraan moeten geloven.

Netwerk

Netwerken doe ik graag. Iedere woensdagochtend om 7.00. Zin om mee te gaan? Stuur een berichtje en ontmoet 25 andere gedreven ondernemers.

Koffie

Ik geef toe, ik ben behoorlijk verslaafd. Zeker ‘s ochtends om wakker te worden. Maar als dat het enige is…

Werken met Martha

Werken met mij betekent dat je geen nummer bent. Ik ben bereikbaar via de e-mail, WhatsApp en telefoon.

Ik kan niet altijd meteen reageren, maar je krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord.

WhatsApp

Telefoon

Bezoekadres

Koraalrood 153
2718SB Zoetermeer

Enkel op afspraak

Pin It on Pinterest