WhatsApp
Telefoon

Over Martha

Webbouwer, hoster en WordPress-specialist

Wie is Martha?

Tijdens mijn studie Nederlands maakte ik kennis met de praktijkstudie Journalistiek & Nieuwe Media. Misschien wel tot mijn eigen verbazing trok nieuwe media me meer dan journalistiek.

De eerste website die ik maakte was een site over Nederlandse cabaretiers (voor de nerds: in Frontpage 4.0). Zo combineerde ik mijn voorliefde voor taal en online. En dat doe ik nog steeds. Ik maak websites en werk als (eind)redacteur.

Mijn kennis en ervaring op het gebied van taal en websites zet ik graag voor jou in, zodat jij een doelgerichte en converterende website kan laten zien aan jouw klanten.

Mijn visie

Internetbureau DrsPee adviseert, onderhoudt en realiseert op intuïtieve en verbindende wijze websites voor zzp‘ers en Mkb‘ers die op zoek zijn naar een website die hun visie uitdraagt en hun doelen voor die website en hun bedrijf realiseert, waardoor de gewenste klanten worden aangetrokken en het bedrijfsresultaat verbetert.

Uit ervaring

Veel zaken kan ik uit ervaring beschrijven. Wil je weten waar ik vandaan kom en wat ik heb meegemaakt? Kijk dan deze video van mijn ‘talk’ die ik deed in de Lourdeskerk van Scheveningen op 18 juni 2021.

Facts

Over mij en mijn leven

Leesbril die ik niet opzet (ijdeltuit)

Supertof ondernemersnetwerk

Kantoor (met uitzicht op een parkeerplaats)

Koppen koffie (ik ben niet verslaafd)

Werken met Martha

Werken met mij betekent dat je geen nummer bent. Ik ben bereikbaar via de e-mail, WhatsApp en telefoon.

Ik kan niet altijd meteen reageren, maar je krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord.

WhatsApp

010 740 2060

E-mail

info@drspee.nl

Telefoon

010 740 2060

Bezoekadres

Koraalrood 153
2718SB Zoetermeer

Enkel op afspraak

Pin It on Pinterest