Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Onderhoud en service

En dan heb je een website, maar net als met een auto of een fiets moet daar ook onderhoud op worden gepleegd.

zichtbaarheid online

Onderhoud

WordPress is een van de meest gebruikte website systemen. Dat is aan de ene kant fantastisch. Aan de andere kant is het ook een probleem. Hoge bomen vangen namelijk nog steeds veel wind: hoe bekender je bent, hoe vaker er wordt geprobeerd om je onderuit te halen. Gelukkig kun je er wat aan doen!

Updates en backups

Je website updaten, bijvoorbeeld. Daarvoor hoef je ‘alleen maar’ op de update knop te drukken. Sommige mensen vergeten dat nog wel eens of durven dat niet zo goed. Ik kan je de zorgen voor het onderhoud uit handen nemen. Je website wordt wekelijks bijgewerkt met de meest recente versie van WordPress, thema en plugins en je site wordt ook nog eens wekelijks gebackupt. Zo is er altijd een recente versie voor handen.

Wil jij ook de zorg voor je WordPress website uit handen geven? Geef dan het onderhoud van jouw website aan mij!

Onderhoud en service

Service

Soms wil je alleen maar een extra pagina toevoegen of is er net iets verschoven in de lay-out. Misschien wil je alleen maar een plaatje vervangen of een medewerker toevoegen aan je team pagina. Jij bent waarschijnlijk uren mee bezig en zoekt je een ongeluk naar waar je nu ook al weer moet zijn voor die aanpassingen.

De service strippenkaart

Met een strippenkaart koop je alvast uren bij mij in. De kleinere klusjes kun je dan gemakkelijk uit handen geven. Ik pas je pagina aan, zet je nieuwe teamlid erbij of plaats je blog op je site.

Wil jij niet meer uren zoeken waar je nu ook al weer dat ene stukje tekst moest aanpassen? Schaf dan deze service strippenkaart aan en maak van jouw hoofdbrekens mijn werk. Ik doe dit met alle plezier.

Wat klanten zeggen

“Heel fijn dat ik dankzij Martha geen omkijken heb naar het onderhoud van mijn WordPress-site. Alles blijft up to date zonder dat ik daar zelf ook maar iets voor hoef te doen. Een fijn en veilig idee.”

Nanneke van Drunen

NannekevanDrunen.nl

Interesse in de mogelijkheden?

Hier kun je de service strippenkaart, het onderhoud en of de extra’s bestellen. Let wel: voor de extra’s ben je verplicht een onderhoudsabonnement aan te gaan. Het abonnement loopt ten minste één kwartaal en is daarna per kwartaal op te zeggen.

Prijzen zijn exclusief BTW. Vragen? Neem contact op

Pin It on Pinterest